Ballet groep 1/2 (Muziek na School)

cursus van 6 lessen in Snel & Polanen / Waterrijk

Cursus omschrijving

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog, de Andersenschool en de R. de Jagerschool een speciaal naschools aanbod onder de naam “Muziek na School”.  Kinderen van al deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij “opmerkingen” op het inschrijfformulier de naam en de groep van de school van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden vóór 2 september. 

Houd jij van dansen? In deze cursus van zes lessen maak je op een speelse en creatieve manier kennis met de basiselementen uit de balletles. Improviseren en bewegen op muziek spelen hierbij een grote rol. Balletdocent Emma Kern van Het Klooster oefent met jullie de motorische vaardigheden door middel van opdrachten die precies aansluiten bij jullie belevingswereld.

Je leert je concentreren, opdrachten uitvoeren, luisteren naar de muziek, maar ook omgaan met je eigen lichaam, de medeleerlingen en de ruimte om je heen. Ook als je deze cursus al een keer gedaan hebt, is een tweede keer minstens zo leuk!

Kleding: Gewone gymkleding is prima, balletkleding mag ook. Liever geen schoenen met harde zool!

Cursus informatie

Data dinsdag 10,17 en 24 sep en 1,8 en 15 okt.
Lestijd 14.30-15.15 uur
Locatie KBS de Regenboog (speellokaal)
Docent Emma Kern
Meekijken ouders Laatste 15 minuten van de les
Lesgeld € 48,-
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Ballet groep 1 en 2 Ballet na school 14.30-15.15 uur € 48,00
Geen video gevonden.

Emma Kern

  • Docent dans