Klassiek Ballet volwassenen (18+) niveau 1

Cursus omschrijving

De cursus Klassiek Ballet Niveau 1 is voor iedereen die wil gaan beginnen met klassiek ballet of het weer vanaf het begin af aan wil opbouwen. De cursus gaat in een rustig tempo door de basis techniek van het klassieke ballet heen. Tijdens de lessen is altijd ruimte voor vragen stellen, persoonlijke correcties en natuurlijk fouten maken!
In deze cursus komen de basisbeginselen van oefeningen aan de barre, in het midden en over de diagonaal aan bod. Centraal staat het ontwikkelen van lenigheid, kracht, een mooie lichaamshouding en dansgevoel.
Twijfel je over het juiste niveau? Kom gewoon een proefles doen. Mocht de docente vinden dat jij in een ander niveau beter past, zal dit besproken worden.

De lessen Klassiek Ballet worden gegeven door Emma Kern, een jonge, enthousiaste en zeer getalenteerde balletdocente die een internationale balletopleiding heeft gevolgd aan de Northern Ballet School in Manchester en aan het American Ballet Theatre in New York.
Naast aandacht voor een goede ballettechniek staat het plezier in het dansen centraal in haar lessen.

Kledingvoorschrift
Kleding: een balletpak en balletmaillot of strak zittende soepele kleding
Schoenen: canvas balletschoenen met splitzool

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musicalcursus volgen bij Het Klooster!

Cursus informatie

Lesdag Donderdag
Lestijd 19.00-20.00 uur
Start 12 september 2019
Aantal lessen 34
Leeftijd volwassenen (18+)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Klassiek Ballet volw. niveau 1 Do 12 sep. 2019 (19.00-20.00 uur) tot 21 jaar € 290,- (10 termijnen van € 29)
Klassiek Ballet volw. niveau 1 Do 12 sep. 2019 (19.00-20.00 uur) vanaf 21 jaar € 370,- (10 termijnen van € 37)

Emma Kern

  • Docent dans