Klassiek Ballet volwassenen (18+) intermediate

Cursus omschrijving

De cursus Klassiek Ballet Intermediate is voor iedereen die al enige (recente) balletervaring heeft. Hierbij is het beheersen en begrijpen van de basistechniek van klassiek ballet erg fijn. Mocht het al een tijdje geleden zijn maar wil je het wel graag proberen, ben je natuurlijk welkom om een proefles te komen doen!
In deze cursus gaan wij aan de slag met de oefeningen aan de barre, in het midden en over de diagonaal met onder andere adagio, allegro en pirouettes.
Centraal staat het ontwikkelen en onderhouden van lenigheid, kracht, een mooie lichaamshouding en dansgevoel.
Twijfel je over het juiste niveau? Kom gewoon een proefles doen. Mocht de docente vinden dat jij in een ander niveau beter past, zal dit besproken worden.
De lessen Klassiek Ballet worden gegeven door Emma Kern, een jonge, enthousiaste en zeer getalen-teerde balletdocente die een internationale balletopleiding heeft gevolgd aan de Northern Ballet School in Manchester en aan het American Ballet Theatre in New York.
Naast aandacht voor een goede ballettechniek staat het plezier in het dansen centraal in haar lessen.

Kledingvoorschift
Kleding: een balletpak en balletmaillot of strak zittende soepele kleding
Schoenen: canvas balletschoenen met splitzool

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen van meer dan 10 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musicalcursus van meer dan 10 lessen volgen bij Het Kloos-ter! De korting wordt gegeven op het laagste tarief.

Cursus informatie

Lesdag Dinsdag
Lestijd 19.00-20.00 uur
Start 15 september 2020
Aantal lessen 34
Leeftijd Volwassenen (18+)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Klassiek Ballet volw. (18+) intermediate Di 15 sep. 2020 (19.00-20.00 uur) tot 21 jaar € 300,- (10 termijnen van € 30)
Klassiek Ballet volw. (18+) intermediate Di 15 sep. 2020 (19.00-20.00 uur) vanaf 21 jaar € 380,- (10 termijnen van € 38)

Emma Kern

  • Docent dans