Modern / Urban groep 6/7/8

Cursus omschrijving

In de cursus Modern / Urban maak je kennis met verschillende moderne en urban dansstijlen (o.a. streetdance, hiphop). Je leert de techniek van die dansstijlen, maar gaat ook aan de slag met de emoties die je kan vertellen in een dans, de kracht die je nodig hebt om te dansen, de dynamische energie die een dans interessant maakt en de flow die de urban dansstijlen typeert.
Iedereen is welkom, ongeacht welke dansachtergrond of ervaring je hebt. Wil je lekker dansen, ken-nismaken met verschillende stijlen, meer leren op het gebied van dans en ook gewoon plezier heb-ben? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!
Er wordt tijdens de lessen ook toegewerkt naar de danspresentaties op zaterdag 2 juli 2022 in het Theater.

Deze cursus wordt gegeven door Jet Robert. Zij studeerde in 2017 af aan de Fontys Academie voor Danseducatie in Tilburg. Sindsdien heeft zij veel ervaring opgedaan met lesgeven aan cursisten van jong tot oud. Daarnaast is ze werkzaam als choreograaf en performer.

Kledingvoorschrift
Kleding: legging of sportbroek met een t-shirt of hemdje
Schoenen: danssneakers of gymschoenen met een harde zool

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen van meer dan 15 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musicalcursus van meer dan 15 lessen volgen bij Het Kloos-ter! De korting wordt gegeven op het laagste tarief.

Cursus informatie

Lesdag Vrijdag
Lestijd 17.00-18.00 uur
Start 10 september 2021
Aantal lessen 34
Leeftijd groep 6/7/8
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Modern / Urban groep 6/7/8 Vr 10 sep. 2021 (17.00-18.00 uur) € 310,- (10 termijnen van € 31)
Geen video gevonden.

Jet Robert

  • Dansdocent