Modern / Urban groep 7/8

Cursus omschrijving

In de cursus Modern / Urban maak je kennis met verschillende moderne en urban dansstijlen (o.a. streetdance, hiphop). Je leert de techniek van die dansstijlen, maar gaat ook aan de slag met de emoties die je kan vertellen in een dans, de kracht die je nodig hebt om te dansen, de dynamische energie die een dans interessant maakt en de flow die de urban dansstijlen typeert.
Iedereen is welkom, ongeacht welke dansachtergrond of ervaring je hebt. Wil je lekker dansen, ken-nismaken met verschillende stijlen, meer leren op het gebied van dans en ook gewoon plezier heb-ben? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

Er wordt tijdens de lessen ook toegewerkt naar de danspresentaties op zaterdag 3 juli 2021 in het Theater. Deze cursus wordt verzorgd door Caty Wijmans, zelf ook actief als uitvoerend danser in ver-schillende stijlen.

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen van meer dan 10 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musicalcursus van meer dan 10 lessen volgen bij Het Kloos-ter! De korting wordt gegeven op het laagste tarief.

Cursus informatie

Lesdag Vrijdag
Lestijd 17.00-18.00 uur
Start 11 september 2020
Aantal lessen 34
Leeftijd groep 7/8
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Modern / Urban groep 7/8 Vr 11 sep. 2020 (17.00-18.00 uur) € 300,- (10 termijnen van € 30)
Geen video gevonden.

Caty Wijmans

  • Docent dans