Het Klooster bestaat 50 jaar. Op 8 juli 1969 werd de streekmuziekschool opgericht. 25 jaar later werd de theaterzaal geopend. Reden genoeg dit met elkaar te vieren. En wie jarig is … trakteert!
Op gratis proeflessen, een gratis instrumentenparade en maar liefst
€ 50,- korting op een opfriscursus naar keuze.

Actie: Gratis proefles voor iedereen

We nodigen iedereen uit in september een gratis proefles muziek, dans, theater of musical te volgen.
In Het Klooster kan iedereen terecht om zijn talent te ontdekken. Er zijn cursussen op 24 instrumenten, tientallen lesvormen in muziek, dans, theater en musical en samenspelmogelijkheden en optredens en dat allemaal voor kinderen, jongeren en volwassenen.
Wat? Gratis proefles in de maand september en oktober 2019
Voor? Iedereen, 1 proefles per persoon
Hoe? Kijk bij het instrument van je keuze (of zang) bij de button ‘direct inschrijven’, daar kun je de optie proefles aanvinken. Zodra de inschrijving binnen is nemen wij contact op voor een dag en tijdstip. Wil je op proef meedoen met een cursus dans, musical of theater stuur dan een mailtje naar: info@kloosterwoerden.nl

 

Actie: Opfriscursus 
Speel je al een instrument of zing je? Zit je niet (meer) op les, maar wil je wel graag jouw muzikale vaardigheden verbeteren? Of heb je vroeger een instrument gespeeld en wil je de draad weer oppakken? Doe dan mee met de:
Wat? € 50, – korting op een 9-lessenkaart in de maand september en oktober 2019
Voor? Amateurmusici en -zangers
Hoe? Kijk bij het instrument van je keuze (of zang) bij de button ‘direct inschrijven’, daar kun je de optie: ‘Individuele les 9 x 30 minuten’ aanvinken. Zodra de inschrijving binnen is nemen wij contact op voor een dag en tijdstip.