Op donderdag 11 januari start het Klooster Jeugdorkest (12-18 jaar) en het Klooster Jeugdorkest KIDS (8-12 jaar). 

Het Klooster Jeugdorkest is inmiddels bekend binnen en buiten Woerden en doet ieder jaar bijzondere projecten, zoals Het Klooster Popzolder Festival, optredens tijdens het Klooster Festival / Graskaasdag. Daarnaast hebben is het Klooster Jeugdorkest aangemeld voor deelname aan het European Youth Music Festival dat van 9 t/m 11 mei 2018 wordt gehouden in Sneek.

De muzikale leiding is ook dit jaar weer in handen van dirigent en arrangeur Casper Dik. Deelname aan het Klooster Jeugdorkest is op uitnodiging van de docenten van Het Klooster, maar staat ook open voor jongeren die geen les bij Het Klooster volgen. Meer informatie

Het Klooster Jeugdorkest KIDS
Het Klooster Jeugdorkest KIDS is speciaal voor kinderen van 8 – 12 jaar die nog niet ver genoeg zijn om in het Klooster Jeugdorkest mee te spelen, maar het wel ontzettend leuk vinden om met andere kinderen samen te musiceren.

Het Klooster Jeugdorkest KIDS repeteert vanaf 11 januari iedere donderdagmiddag van 17.15 – 18.00 uur onder leiding van dirigent/arrangeur Casper Dik.
Heb je al minimaal een jaar les op je instrument? Ben je best handig en heb je gevoel voor ritme? Lijkt het je leuk om samen met anderen muziek te maken? Doe dan mee met dit nieuwe orkest: Klooster Jeugdorkest KIDS! Je bent ook welkom als je geen lessen bij Het Klooster volgt.
En ook leuk; dit orkest gaat natuurlijk ook optredens verzorgen binnen en buiten Het Klooster! Meer informatie