popbands volw

 

 

Presenteren neemt een centrale plaats in bij de muziek-, dans- en theaterlessen van Het Klooster. Iedere leerling krijgt minimaal één keer per jaar de gelegenheid om zich te presenteren.

Kleinschalige presentaties vinden plaats in Muziekzaal 31, in de Dansstudio of op de Theaterzolder. Grotere presentaties en voorstellingen vinden plaats in ons prachtige theater.

Daarnaast verzorgen cursisten van Het Klooster regelmatig optredens buiten Het Klooster, zoals in de Lutherse Kerk, tijdens Nachtcultuur of op het Straattheaterfestival.

De Open Podia, die verschillende keren per jaar plaatsvinden, bieden cursisten muziek, dans en theater de kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, creatief samen te werken en zich voor elkaar te presenteren.

De toegang voor alle presentaties in Muziekzaal 31 en op de Theaterzolder is gratis. Voor de presentaties in het Theater en de Lutherse Kerk bedraagt de toegang meestal 4,00 euro per persoon. Kaartjes hiervoor kunnen vanaf een maand voor de presentatie online gekocht worden of bij de receptie.

Uiteraard hoeven leerlingen die zelf optreden geen kaartje voor zichzelf te kopen.

Cursistenpresentaties seizoen 2020-2021