Blokfluit NSA Harmelen

6 lessen voor kinderen uit groep 3 en 4

Cursus omschrijving

Het Klooster start na de zomervakantie met blokfluitlessen in Harmelen op maandagmiddag op de bovenverdieping van KBs de Notenbalk.
Kinderen uit de groepen 3 en 4 van alle basisscholen in Harmelen kunnen ter kennismaking meedoen met de speciale NSA cursus Blokfluit die start op maandag 10 september 2018.
Doe ook mee met deze leuke blokfluitcursus!
In 6 lessen leer je van Astrid Driesprong, blokfluitdocente van Het Klooster, de basis van het blokfluit spelen. Je leert leuke liedjes en op een speelse manier ook noten lezen. Je krijgt een blokfluit van Het Klooster in bruikleen. Je moet namelijk wel thuis oefenen: in de laatste les laten we aan alle ouders en andere belangstellenden zien en horen wat we geleerd hebben!
Meld je snel aan, in ieder geval vóór woensdag 5 september 2018.
Graag op het inschrijfformulier bij “Opmerkingen” de groep en de naam van de basisschool van uw zoon/dochter vermelden.
Extra kosten: € 10 borg voor de blokfluit, contant te betalen op de 1e les en retour bij het inleveren op de laatste les.

Heb je interesse in blokfluitlessen in Harmelen maar zit je niet in groep 3 of 4? Kijk dan bij onze gewone cursussen Blokfluit en meld je bijvoorbeeld aan voor een kennismakingscursus. Docente Astrid Driesprong neemt dan contact met je op over de mogelijke lestijden op maandag in Harmelen.

 

 

Cursus informatie

Lesdag Maandag
Lestijd 14.30 - 15.15 uur
Start 10 september 2018
Aantal lessen 6
Leeftijd Groep 3 en 4
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Blokfluit NSA Harmelen Ma 10 sep. 2018 (14.30-15.15 uur) € 15,- (1 termijn van € 15,-)
Geen video gevonden.

Astrid Driesprong

  • Docent blokfluit