Dwarsfluit groep 5 t/m 8 (Muziek na School)

Dwarsfluit groep 5 t/m 8 (Muziek na School)

Cursus omschrijving

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog, de Andersenschool en de R. de Jagerschool een speciaal naschools aanbod onder de naam “Muziek na School”.  Kinderen van al deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij “opmerkingen” op het inschrijfformulier de naam en de groep van de school van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden vóór 10 februari.
 
De dwarsfluit is een van de populairste blaasinstrumenten. Je kunt er dan ook van alles mee: spelen in een orkest, een ensemble en zelfs in een band! Onder leiding van Marion Schopman, fluitdocente bij Het Klooster, leer je eerst hoe je mooi geluid uit de dwarsfluit krijgt. Daarna gaan we allemaal verschillende liedjes spelen en dus steeds nieuwe noten leren. Je krijgt een cd met alle liedjes en de begeleiding mee, zodat elke dag thuis even oefenen een feestje wordt!

Extra kosten: € 20 borg voor de dwarsfluit, contant te betalen op de 1e les en retour bij het inleveren op de laatste les.

Cursus informatie

Data 3, 10, 17, 24 en 31 maart en 7 april
Lestijd 14.30 - 15.15 uur
Locatie Regenboog (speellokaal)
Docent Marion Schopman
Meekijken ouders laatste 15 minuten van de laatste les
Lesgeld € 48,00 (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Dwarsfluit groep 5 t/m 8 Dwarsfluit na school 14.30-15.15 uur € 48,00
Geen video gevonden.

Marion Schopman

  • Docent muziek/dwarsfluit