Flierefluiten groep 3/4 (Muziek na School)

cursus van 6 lessen in Snel & Polanen / Waterrijk

Cursus omschrijving

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog, de Andersenschool en de R. de Jagerschool een speciaal naschools aanbod onder de naam “Muziek na School”.  Kinderen van al deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij “opmerkingen” op het inschrijfformulier de naam en de groep van de school van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden vóór 2 september. 

De flierefluit is een kleine, kunststof dwarsfluit, die door zijn lengte en gewicht zeer geschikt is voor jonge kinderen. In zes lessen leer je van Marion Schopman, dwarsfluitdocente van Het Klooster, op je gehoor een hele berg liedjes spelen op deze flierefluit. In de laatste les laten we ouders en andere belangstellenden zien en horen wat je geleerd hebt. Naast een cd met alle liedjes krijg je ook elke week een handig huiswerkblad mee, zodat je precies weet wat je kunt oefenen. Doe je mee?

Extra kosten: € 10 borg voor de flierefluit, contant te betalen op de 1e les en retour bij het inleveren op de laatste les.

Cursus informatie

Data dinsdag 10,17 en 24 sep. en 1,8 en 15 okt.
Lestijd 14.30 - 15.15 uur
Locatie Andersenschool (speellokaal)
Docent Marion Schopman
Meekijken ouders de hele laatste les
Lesgeld € 48,00 incl. materiaal en gebruik instrument
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Flierefluiten groep 3 en 4 Flierefluiten na school 14.30-15.15 uur € 48,00
Geen video gevonden.

Marion Schopman

  • Docent muziek/dwarsfluit