Gitaar NSA Harmelen

6 lessen voor kinderen uit groep 4, 5 en 6

Cursus omschrijving

Het Klooster start na de zomervakantie met gitaarlessen in Harmelen op maandagmiddag op de bovenverdieping van KBs de Notenbalk.
Kinderen uit de groepen 4, 5 en 6 van alle basisscholen in Harmelen kunnen ter kennismaking meedoen met de speciale NSA cursus Gitaar die start op maandag 10 september 2018.
Doe ook mee met deze leuke gitaarcursus!

Met een gitaar kun je veel: een liedje spelen maar ook jezelf begeleiden. In deze cursus van 6 lessen, gegeven door Henk Hopman, gitaardocent bij Het Klooster, leer je hier alles over. Hoe de snaren heten, in welk hokje je je vinger moet zetten voor een hogere of lagere toon met je linkerhand, maar ook hoe je alle tonen van een liedje speelt met je rechterhand; of juist alleen akkoorden.
Als je niet zelf een gitaar hebt, dan krijg je een gitaar van Het Klooster in bruikleen. Je moet namelijk wel thuis oefenen: in de laatste les laten we aan alle ouders en andere belangstellenden zien en horen wat we geleerd hebben!
Meld je snel aan, in ieder geval vóór woensdag 5 september 2018.
Graag op het inschrijfformulier bij “Opmerkingen” de groep en de naam van de basisschool van uw zoon/dochter vermelden.
Extra kosten: €20,- borg voor de gitaar, contant te betalen op de 1e les en retour bij het inleveren op de laatste les.

Heb je interesse in gitaarlessen in Harmelen maar zit je niet in groep 4, 5 of 6? Kijk dan bij onze gewone cursussen Gitaar en meld je bijvoorbeeld aan voor een kennismakingscursus. Docent Henk Hopman neemt dan contact met je op over de mogelijke lestijden op maandag in Harmelen.

 

Cursus informatie

Lesdag Maandag
Lestijd 14.30 - 15.15 uur
Start 10 september 2018
Aantal lessen 6
Leeftijd groep 4, 5 en 6
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Gitaar NSA Harmelen Ma 10 sep. 2018 (14.30-15.15 uur) € 15,- (1 termijn van € 15,-)
Geen video gevonden.

Henk Hopman

  • Docent gitaar