Hallo Dwarsfluit!

NIEUW: een cursus van 10 lessen voor kinderen van 5 t/m 7 jaar!

Cursus omschrijving

De nieuwe cursus Hallo Dwarsfluit is speciaal voor kinderen uit groep 2 en 3 en sluit aan bij de Hallo Muziek lessen die Het Klooster verzorgt op bijna alle Woerdense basisscholen.

Op speelse wijze leer je de dwarsfluit kennen door middel van liedjes waarbij je steeds wat meer vingers nodig hebt, maar we gaan ook muziekspelletjes doen om toonhoogte, puls en ritme te ontdekken. Door een aanpassing van het mondstuk is de toonvorming op deze fluit net zo eenvoudig als op de blokfluit terwijl we toch lekker ‘dwars’ kunnen spelen! De cursistjes krijgen een cd of usb-kaartje mee met alle liedjes plus een overzichtelijk huiswerkblad zodat ook voor het thuisfront duidelijk is wat er elke dag even geoefend kan worden.

De cursus wordt verzorgd door fluitdocent Marion Schopman. Zij werkt al jaren met haar leerlingen via een aan de Nederlandse situatie aangepast Suzuki-systeem, een methode die speciaal gericht is op instrumentaal muziekles voor de allerjongsten. Na deze cursus kunnen de kinderen doorstromen naar een vervolgcursus of reguliere fluitlessen.
Voor de duur van de cursus krijgt ieder kind een dwarsfluit van Het Klooster in bruikleen. Deze mag mee naar huis en is bij de cursusprijs inbegrepen.

Cursus informatie

Lesdag Dinsdag
Lestijd 15.45-16.30 uur
Start 15 septeber 2020
Aantal 10
Leeftijd Groep 2 en 3
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Hallo Dwarsfluit Di 15 sep. 2020 (15.45-16.30 uur) € 90,- (3 termijnen van € 30)
Geen video gevonden.

Marion Schopman

  • Docent muziek/dwarsfluit