Keyboards

Cursus omschrijving

In de moderne popmuziek is het gebruik van keyboards/synthesizers niet meer weg te denken. Vooral de grote DJ’s /producers maken er veel gebruik van. Denk aan David Guetta, Clean Bandit, Major Lazor, etc.
Naast het halen van geluiden uit de laptop (plugins/softsynths) is er ook een hele duidelijke trend van oude vintage synthesizers die weer helemaal in worden.
Bij Het Klooster kun je les krijgen op alle soorten keyboards en synthesizers. De lessen worden verzorgd door pianist/toetsenist Patrick Rugebregt. Patrick is actief als muzikant in verschillende bands waarmee hij optreedt op alle grote muziekfestivals in Nederland.
Als kind beginnen met keyboard spelen is super leuk omdat je in je eentje een hele band kan nadoen met veel verschillende geluiden. Maar of je nu een absolute beginner bent of al veel ervaring hebt, Patrick gaat samen met jou op zoek naar wat jij nog verder kunt en wilt leren. Van het allereerste begin van noten lezen en akkoorden spelen tot complexe jazzimprovisaties en gebruik van electronica.
Naast je instrumentale les is het ook mogelijk om binnen de popzolder onder leiding van bandcoaches samen te spelen in duo’s en in bands!

Band & Les
Wil je niet alleen contrabas leren spelen maar dit ook meteen toepassen door te spelen in een band? Dan is de nieuwe cursus Band & Les vast iets voor jou! De ene week bandles en de andere week contrabasles. Kijk voor meer informatie bij de cursus Band & Les!

Lesvormen en lesdag/lestijd
Voor alle instrumentale lessen en zanglessen kan er gekozen worden uit verschillende lesvormen.
Het overzicht van de lesvormen en de bijbehorende cursusprijzen staat onder het tabblad Tarieven.
De kennismakingscursus bestaat uit 10 groepslessen van 30 minuten met 3 cursisten òf 8 groepslessen van 30 minuten met 2 cursisten òf 5 individuele lessen van 30 minuten.
De groepsles bestaat uit 36 wekelijkse lessen van 30 tot 60 minuten met 2 tot 4 cursisten.
De individuele lessen vinden meestal wekelijks of om de week plaats.
De lessen starten vanaf maandag 21 augustus 2017, maar starten op een later moment in het seizoen is na overleg vaak ook nog mogelijk.
Afspraken over de lesdag/lestijd worden door de docent en de cursist/ouder in onderling overleg gemaakt. De docent neemt hierover na aanmelding contact met u op.
Bij de proefles en de kennismakingscursus kan gebruik gemaakt worden van een muziekinstrument van Het Klooster en hoeft dus nog geen eigen instrument te worden gehuurd of gekocht.

Toeslag en Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Proefles 1 x 30 min. vanaf 21 jaar € 15,-
Kennismakingscursus (zie info) vanaf 21 jaar € 156,- (3 termijnen van € 52)
Groepsles 36 lessen (zie info) vanaf 21 jaar € 720,- (10 termijnen van € 72)
Individuele les 9 x 30 min. vanaf 21 jaar € 324,- (3 termijnen van € 108)
Individuele les 18 x 30 min. vanaf 21 jaar € 640,- (10 termijnen van € 64)
Individuele les 18 x 45 min. vanaf 21 jaar € 930,- (10 termijnen van € 93)
Individuele les 36 x 30 min. vanaf 21 jaar € 1190,- (10 termijnen van € 119)

Patrick Rugebregt

  • Docent piano