Muziek na School Ballet

voor kinderen uit groep 1 en 2

Cursus omschrijving

Muziek na Schoolcursussen (6 lessen) in Snel & Polanen/Waterrijk:

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’. Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden graag voor 12 oktober.

Houd jij van dansen? In deze cursus van zes lessen maak je op een speelse en creatieve wijze kennis met de basiselementen uit de balletles. Improviseren en bewegen op muziek spelen hierbij een grote rol. Balletdocent Emma Kern van Het Klooster oefent met jullie de motorische vaardigheden door middel van opdrachten die precies aansluiten bij jullie belevingswereld.
Je leert je concentreren, opdrachten uitvoeren, luisteren naar de muziek, maar ook omgaan met je eigen lichaam, de medeleerlingen en de ruimte om je heen. Ook als je deze cursus al een keer gedaan hebt, is een tweede keer minstens zo leuk!

Kleding: gewone gymkleding is prima, balletkleding mag ook. Liever geen schoenen met harde zool!

 

Cursus informatie

Lesdag dinsdag 26/10, 2/11, 9/11, 16/11, 23/11, 30/11
Lestijd 14.30 - 15.15 uur
Locatie Regenboog (speellokaal)
Docent Emma Kern
Meekijken ouders is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen
Lesgeld €48,-
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Muziek na School Ballet Di 26 okt. 2021 (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48)
Geen video gevonden.

Emma Kern

  • Docent dans