Muziek na School Dwarsfluit

voor kinderen van groep 5 t/m 8

Cursus omschrijving

Muziek na Schoolcursussen (6 lessen) in Snel & Polanen/Waterrijk:

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’. Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden graag voor 12 oktober.

Op dit gave blaasinstrument kun je heel snel leren spelen. Marion Schopman (fluitdocente bij Het Klooster) neemt speciaal voor jullie een echte, maar lichtgewicht dwarsfluit mee mét kleppen en een gebogen kopstuk. Binnen twee weken kun je al heel veel noten spelen en doen we leuke stukken maar ook stoere nummers! Het instrument krijg je mee naar huis, de mp3-voorbeelden krijg je toegestuurd per mail of Marion zet ze voor je op een usb-stick. Gaan we je zien na de herfstvakantie?!

Extra kosten: €20,- borg voor de dwarsfluit, uiterlijk te betalen op de 1e les en retour na correct inleveren op de laatste les.

 

Cursus informatie

Lesdag dinsdag 26/10, 2/11, 9/11, 16/11, 23/11, 30/11
Lestijd 14.30 – 15.15 uur
Locatie Margriet (gewoon klaslokaal)
Docent Marion Schopman
Meekijken ouders is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Muziek na School Dwarsfluit Di 26 okt. 2021 (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48)
Geen video gevonden.

Marion Schopman

  • Docent muziek/dwarsfluit