Muziek na School Gitaar

voor kinderen van groep 5 t/m 8

Cursus omschrijving

Muziek na Schoolcursussen (6 lessen) in Snel & Polanen/Waterrijk:

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’. Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden graag voor 12 oktober.

Met een gitaar kun je veel: een liedje spelen maar ook jezelf begeleiden. In deze cursus, gegeven door Ireen Thomas (gitaardocent bij Het Klooster), leer je hier alles over: hoe de snaren heten, in welk hokje je je vinger moet zetten voor een hogere of lagere toon, maar ook hoe je alle noten van een liedje speelt met je rechterhand, of juist alleen de akkoorden. Je krijgt het instrument mee, zodat je thuis kunt oefenen. Doe mee, dan speel jij straks misschien ook wel in een band!

Extra kosten: €20,- borg voor de gitaar, uiterlijk te betalen op de 1e les en retour na correct inleveren op de laatste les.

 

 

Cursus informatie

Lesdag donderdag 28/10, 4/11, 11/11, 18/11, 25/11, 2/12
Lestijd 14.30 – 15.15 uur
Locatie Margriet (speellokaal)
Docent Ireen Thomas
Meekijken ouders is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Muziek na School Gitaar Do 28 okt. 2021 (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48)
Geen video gevonden.

Ireen Thomas

  • Docent luit/gitaar