Muziek na School Panfluit

voor kinderen uit groep 3 en 4

Cursus omschrijving

Muziek na Schoolcursussen (6 lessen) in Snel & Polanen/Waterrijk:

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’. Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden graag voor 12 oktober.

De panfluit is een heel veelzijdig instrument. Het bestaat uit allemaal verschillende pijpjes die elk een eigen toon hebben. Je kunt er van alles op spelen: jazz, klassiek, modern, pop, maar ook Balkanmuziek! In 6 lessen leer je van Aniek van Dam, panfluitdocente bij Het Klooster, om een mooi geluid uit het instrument te krijgen en we gaan natuurlijk heel veel liedjes spelen. Je krijgt een panfluit mee naar huis om te oefenen en misschien mag je van je juf of meester het een keertje laten horen in de klas?! Zien we je in oktober?

Extra kosten: € 20 borg voor de panfluit, uiterlijk te betalen op de 1e les en retour na correct inleveren op de laatste les.

 

 

Cursus informatie

Lesdag maandag 25/10, 1/11, 8/11, 15/11, 22/11, 29/11
Lestijd 14.30 - 15.15 uur
Locatie Andersenschool (speellokaal)
Docent Aniek van Dam
Meekijken ouders is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Muziek na School Panfluit Ma 25 okt. 2021 (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48)
Geen video gevonden.

Aniek van Dam

  • Docent panfluit