Piano groep 5 t/m 8 (Muziek na School)

cursus van 6 lessen in Snel & Polanen / Waterrijk

Cursus omschrijving

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog, de Andersenschool en de R. de Jagerschool een speciaal naschools aanbod onder de naam “Muziek na School”.  Kinderen van al deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij “opmerkingen” op het inschrijfformulier de naam en de groep van de school van uw zoon/dochter vermelden. 

Maak nu kennis met de wereld van de piano! In deze cursus van zes lessen leer je van Ana Bernabeu (pianodocent bij Het Klooster) op een vrolijke en speelse wijze piano spelen aan de hand van leuke opdrachten. Daarnaast krijg je een supergaaf keyboard mee naar huis voor urenlang speelplezier! Durf jij deze uitdaging aan? Meld je dan aan voor deze cursus!

Extra kosten: €20,- borg voor het keyboard contant te betalen op de 1e les en retour bij het inleveren op de laatste les.

Deze cursus is helaas al helemaal vol. Aanmelden is alleen nog mogelijk voor de wachtlijst of voor één van onze reguliere pianolessen.

Cursus informatie

Data donderdag 12,19 en 26 sep. 3,10 en 17 okt.
Lestijd 14.30-15.15 uur
Locatie Andersenschool (klaslokaal)
Docent Ana Bernabeu
Meekijken ouders laatste 15 min. van de laatste les
Lesgeld € 48,00 incl. materiaal en gebruik instrument
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Piano groep 5 t/m 8 Piano na school 14.30-15.15 uur € 48,00
Geen video gevonden.

Ana Belen Martin Bernabeu

  • Docent piano