Samen musiceren: Klooster Jeugdorkest

Cursus omschrijving

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer een bijzonder project doen met het Klooster Jeugdorkest!
Lijkt het jou ook leuk om samen met leeftijdgenoten te musiceren en toe te werken naar leuke optredens?
Meld je dan aan voor dit nieuwe project van het Klooster Jeugdorkest, natuurlijk ook dit jaar weer onder leiding van onze altijd enthousiaste dirigent en arrangeur Casper Dik!
Het Klooster Jeugdorkest bestaat qua bezetting uit strijkers, blazers, ritme-sectie (bas en drums) en bij een aantal stukken zang. Het repertoire is veelzijdig. Zo speelt het jeugdorkest popmuziek, filmmuziek, klassieke muziek en cross-overs tussen de verschillende genres.
Ieder seizoen organiseert Het Klooster voor de leden van het Klooster Jeugdorkest bijzondere projecten om op te treden. De afgelopen jaren heeft het orkest diverse uitwisselingen gedaan in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Denemarken en Zweden.
Het Klooster Jeugdorkest doet dit jaar in ieder geval mee aan het Klooster Popzolder Festival op zaterdag 27 maart 2021. Daarnaast staan er nog verschillende andere optredens op het programma.
Je bent ook van harte welkom om mee te spelen met het Klooster Jeugdorkest als je geen instrumentale lessen volgt bij Het Klooster, maar wel voldoende spelniveau hebt op je instrument.

Cursus informatie

Lesdag Donderdag
Lestijd 17.00-18.15 uur
Start 21 januari 2021
Aantal lessen 18
Leeftijd 10-18 jaar
Niveau Licht gevorderd / Gevorderd
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Klooster Jeugdorkest met korting € 60,- (3 termijnen van € 20)
Klooster Jeugdorkest normaal tarief € 120,- (3 termijnen van € 40)
Geen video gevonden.

Casper Dik

  • Docent saxofoon