Samen musiceren: Startersorkest

NIEUW: samenspelen vanaf het allereerste begin!

 

Cursus omschrijving

Vanaf nu kunnen kinderen van 7 tot 9 jaar meteen vanaf het allereerste begin naast hun instrumentale les ook leren samenspelen in het Startersorkest!
En dat is goed nieuws, want samen muziek maken is nog veel leuker dan alleen!

Het gaat bij muziek maken niet alleen om instrumentale vaardigheden maar om een brede ontwikkeling van muzikaliteit en creativiteit. Hieraan werken we in het Startersorkest door middel van allerlei muzikale spelletjes en oefeningen. We leren samen zingen, bewegen, luisteren naar elkaar en met elkaar en voor elkaar spelen. En zo worden we echte orkest-muzikanten!

Op woensdagmiddag staat het Startersorkest open voor kinderen die beginnen met les op de volgende instrumenten: blokfluit, dwarsfluit, panfluit, hobo, viool, cello, harp, gitaar, piano en slagwerk (marimba).

Het startersorkest wordt geleid door pianodocente Ana Bernabeu die heel veel ervaring heeft met het leiden van orkestjes van jonge kinderen.
We proberen zoveel mogelijk om de instrumentale les voor of na de les van het Startersorkest te plannen, maar helaas lukt dat niet altijd.
U moet uw kind wel apart aanmelden voor de instrumentale les en voor het Startersorkest. Kinderen die ook instrumentale les volgen bij Het Klooster ontvangen 50% korting op het Startersorkest.

Cursus informatie

Lesdag Woensdag
Lestijd 15.45-16.30 uur
Start 30 september 2020
Aantal lessen 32
Leeftijd 7-9 jaar
Niveau Beginnend
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Startersorkest A Wo 30 okt. (15.00-15.45 uur) met korting € 90,- (3 termijnen van € 30)
Startersorkest A Wo 30 okt. (15.00-15.45 uur) normaal tarief € 180,- (6 termijnen van € 30)
Geen video gevonden.

Ana Belen Martin Bernabeu

  • Docent piano