Viool NSA Harmelen

6 lessen voor kinderen uit groep 4, 5 en 6

Cursus omschrijving

Het Klooster start na de zomervakantie met vioollessen in Harmelen op donderdagmiddag op de bovenverdieping van KBs de Notenbalk.
Kinderen uit de groepen 4, 5 en 6 van alle basisscholen in Harmelen kunnen ter kennismaking meedoen met de speciale NSA cursus Viool die start op donderdag 13 september 2018.
Doe ook mee met deze leuke vioolcursus!

De klank van de viool is heel rijk: soms hoor je een stralende gouden toon, dan weer een droevige diepe klank. Die veelzijdigheid was voor Jiska ter Bals, viooldocente bij Het Klooster, ooit de reden om viool te gaan spelen. In haar lessen werk je aan toonvorming, ritmegevoel en techniek. Ook moet je heel goed leren luisteren en dat is een kunst op zich! Iedere les houden we ons bezig met al deze facetten van het vioolspel en gaan we op de losse snaren echt muziek maken!
Als je niet zelf een viool hebt, dan krijg je een viool van Het Klooster in bruikleen. Je moet namelijk wel thuis oefenen: in de laatste les laten we aan alle ouders en andere belangstellenden zien en horen wat we geleerd hebben!
Meld je snel aan, in ieder geval vóór woensdag 5 september 2018.
Graag op het inschrijfformulier bij “Opmerkingen” de groep en de naam van de basisschool van uw zoon/dochter vermelden.
Extra kosten: €20,- borg voor de viool, contant te betalen op de 1e les en retour bij het inleveren op de laatste les.

Heb je interesse in vioollessen in Harmelen maar zit je niet in groep 4, 5 of 6? Kijk dan bij onze gewone cursussen Viool en meld je bijvoorbeeld aan voor een kennismakingscursus. Docente Jiska ter Bals neemt dan contact met je op over de mogelijke lestijden op donderdag in Harmelen.

 

Cursus informatie

Lesdag Donderdag
Lestijd 14.30 - 15.15 uur
Start 13 september 2018
Aantal lessen 6
Leeftijd Groep 4, 5 en 6
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Viool NSA Harmelen Do 13 sep. 2018 (14.30-15.15 uur) € 15,- (1 termijn van € 15,-)
Geen video gevonden.

Jiska ter Bals

  • Docent viool