Muziekles in Harmelen 

Vanaf september gaan alle vier de Harmelense basisscholen structureel samenwerken met Het Klooster om het muziekonderwijs onder schooltijd een extra kwaliteitsimpuls te geven. Door de inzet van muziekvakdocenten gaan we ervoor zorgen dat alle Harmelense kinderen op school goed algemeen muziekonderwijs krijgen. Daarnaast gaat Het Klooster ook na schooltijd instrumentale lessen aanbieden op de bovenverdieping van KBs de Notenbalk. Op maandag wordt er les gegeven op blokfluit en gitaar, op donderdag op viool en piano. Alle inwoners van Harmelen kunnen zich voor deze lessen inschrijven via Het Klooster: www.kloosterwoerden.nl  

De muzieklessen worden gegeven door de enthousiaste en ervaren docenten Henk Hopman (gitaar), Astrid Driesprong (blokfluit), Mark Beursgens (piano) en Jiska ter Bals (viool). Deze lessen staan open voor iedereen, dus niet alleen kinderen, maar ook jongeren en volwassenen.
De lessen zijn geschikt voor cursisten van alle niveaus en worden na de zomervakantie gegeven op maandag en donderdag. 

Dag: Instrument:  Docent:
Maandag:      Gitaar           Henk Hopman
Blokfluit         Astrid Driesprong
Donderdag:    Piano           Mark Beursgens
Viool              Jiska ter Bals

 

Meer info en inschrijven? Kijk hier voor meer informatie. 

 

Muziekles in Waarder
Na de zomervakantie start Het Klooster ook met het verzorgen van Gitaarles en Panfluitles in de Prins Willem-Alexanderschool in Waarder.   

De muzieklessen worden gegeven door de enthousiaste en ervaren docenten Henk Hopman (gitaar) en Suzanne Hulst (panfluit). De lessen zijn geschikt voor cursisten van alle leeftijden en niveaus en worden na de zomervakantie gegeven op dinsdagmiddag en -avond.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op kloosterwoerden.nl.