Open repetitie: Zing mee met Sing 2 Swing!

Popkoor Sing 2 Swing van Het Klooster organiseert op maandag 19 juni en maandag 26 juni twee open repetities. Iedereen is van harte uitgenodigd om vrijblijvend een avondje onderdeel uit te maken van dit gevorderde vrouwenkoor. Het koor repeteert van 20.00 – 21.30 uur in de dansstudio van Het Klooster onder leiding van Loes van Schaijk. Aanmelden kan met een mailtje naar loesvanschaijk@gmail.com.

 

Over het koor
Sing 2 Swing is net als het Pop/Musicalkoor een cursus van Het Klooster. Bij optredens zingt Sing 2 Swing alles uit het hoofd (zonder teksten of bladmuziek dus) zodat de handen vrij zijn voor expressie en soms een eenvoudige choreografie. Het repertoire varieert van swing uit de jaren ’30 en ’40 (Shout Sister Shout van The Boswell Sisters, Kiss the Boys Goodbye van Mary Martin) tot hedendaagse popmuziek (een medley van David Bowie songs, Wake me up en Hey brother van Avicii) en van alles en nog wat uit alle decennia daartussen.

Bij Sing 2 Swing wordt gezelligheid gecombineerd met een serieuze werkhouding: van alle zangers wordt verwacht dat ze thuis oefenen met de ingezongen mp3s zodat de repetities vlot verlopen en er lekker samen gezongen kan worden. De groep is bewust klein, zodat iedereen elkaar kan leren kennen en er ruimte is voor individualiteit.

 

KORENAVOND 15 JUNI
Op donderdag 15 juni is er de korenavond Hear our voices in Het Klooster. Het Pop/Musicalkoor, Sing 2 Swing en Opera Viva verzorgen een kort optreden met aansluitend een gezamenlijk slotstuk.

Bestel hier uw kaarten voor de korenavond Hear our voices

 

Foto: Koos van Brakel, gemaakt tijdens de Landgoed Brediusdag in Woerden, 22 mei 2016