Op woensdag 12 december a.s. vindt om 19.30 uur in Het Klooster de tweede presentatie plaats van Talent XL Muziek van dit seizoen.

Tribute
Op woensdag 12 december zal er naast klassieke duo’s en trio’s ook grotere cross-over ensembles en lichte muziekprojecten te horen zijn. Het thema van dit concert is: Tribute. Tijdens de presentatie gaan de Talent XL-ers samen op dit thema in. Wat heeft de cursist met deze componist of musicus? Waarom is hij/zij zo fan van deze muziekstijl? Of hebben ze misschien een bijzondere herinnering aan iemand? Ze vertellen het u graag en illustreren het met de mooiste muziek!

Talent XL
Voor Talent XL Muziek zijn de meest gevorderde en getalenteerde muziekleerlingen uit de regio geselecteerd. In totaal volgen 43 leerlingen een uitgebreid programma van extra lessen, workshops en samenspelmogelijkheden.

Daarnaast vindt vanaf november iedere maand een speciale presentatie plaats door musici uit Talent XL Muziek. Deze presentaties vinden plaats in Het Klooster (muziekzaal 31 en het Theater) en in de Lutherse Kerk.
Ook verzorgen leerlingen uit Talent XL Muziek regelmatig externe optredens bij verschillende publieke gelegenheden binnen en buiten Woerden.

Het concert begint om 19.30 uur. Kaarten à € 4,00 zijn hier verkrijgbaar of bel: 0348 – 423066.