Theaterproductie 15+

Samen een eigen, bijzondere theatervoorstelling maken!

Cursus omschrijving

Deze productiecursus is bedoeld voor jongeren vanaf 15 jaar die het leuk vinden om met leeftijdsgenoten theater te maken. We gaan, onder leiding van Sanne Dorrepaal, een voorstelling maken. We werken niet vanuit een vaste theatertekst. We gebruiken onze eigen inspiratiebronnen, dromen, verhalen, scènes uit theaterteksten, fragmenten uit boeken en meer, als uitgangspunt om een voorstelling te maken. Kortom; we gaan theatermaken!
We gaan samen bedenken voor welke doelgroep we de voorstelling gaan maken. Een kinder- of jeugdvoorstelling? Eeen voorstelling voor senioren? Of een mooie familievoorstelling in het Theater?
Omdat er bij het repeteren en maken van een voorstelling meer komt kijken dan bij een reguliere cursus wordt er wel iets extra’s van je verwacht. Bijvoorbeeld dat je er iedere repetitie bent, dat je bereid bent veel en snel te leren en dat je actief en onderzoekend in het repetitieproces staat.
Zin om met een leuke gemotiveerde groep een mooie voorstelling te maken? Meld je dan aan!
Deze cursus is zeer geschikt voor jongeren die al eerder theaterles hebben gevolgd. Voor diegenen die nog geen ervaring hebben, wordt aangeraden om eerst de Theaterklas 15+ te volgen.
Generale repetitie: vrijdag 8 juni 2018
Voorstellingen: zaterdag 9 juni 2018

Cursus informatie

Lesdag Donderdag
Lestijd 18.15-19.45 uur
Start 11 januari 2018
Aantal lessen 20
Leeftijd 15+
Toeslag en Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Theaterproductie 15+ Do 11 jan. 2018 (18.15-19.45 uur) € 264,- (6 termijnen van € 44)

Sanne Dorrepaal

  • Docent theater