Vacature Docent Theater 

Het Klooster is het theater en centrum voor kunsteducatie, gevestigd in een markant gebouw in het centrum van Woerden. Met het uitgebreide cursus- en lesaanbod in muziek, dans en theater bereikt Het Klooster Woerdenaren van alle leeftijden (> 2000 cursisten) en in het theater worden per seizoen circa 90 professionele voorstellingen in alle genres gepresenteerd en circa 40 amateurvoorstellingen en eigen producties. Daarnaast worden de faciliteiten van Het Klooster gebruikt voor evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen en verzorgt Het Klooster educatieve trajecten op scholen.

Het Klooster draagt in belangrijke mate bij aan het culturele leven in de gemeente Woerden.

Het is een plek om uit te gaan en van voorstellingen en concerten te genieten en een plek waar leerlingen zelf hun talenten ontwikkelen en op het podium staan. 

 

Het Klooster, theater en centrum voor kunsteducatie in Woerden, zoekt per september 2019 een

 

Docent Theater  (ca. 13 lesuren per week)

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren theaterdocent (met afgeronde opleiding HBO docent theater) die ons team wil komen versterken en verder wil meebouwen aan onze mooie theaterafdeling. Wil jij graag een grotere baan met veel variatie in je werkzaamheden in een professionele en inspirerende werkomgeving met collega’s die net zo bevlogen zijn als jij? Dan is dit je kans!

Eventueel kan ook op een gedeelte van de vacature worden gesolliciteerd (in dat geval graag in de motivatiebrief vermelden naar welk gedeelte van de vacature de belangstelling uitgaat).

Honorering conform de CAO Kunsteducatie. (in dienstverband of op zzp-basis)

 

Overzicht van de werkzaamheden:

  • Theaterlessen aan kinderen, jongeren en volwassenen op maandag van 17.00 – 21.45 uur in Het Klooster.
  • Theaterlessen op een basisschool met cultuurprofiel in de gemeente Woerden op woensdag tussen 8.30 en 13.30 uur. De school heeft naast reguliere groepen ook speciale groepen voor hoogbegaafde kinderen. Het rooster bestaat uit 5 lessen van 45 minuten aan kinderen uit de groepen 5 t/m 8.
  • Theaterlessen aan kinderen en musicallessen aan jongeren (i.s.m. zang- en dansdocent) op vrijdag van 17.00 – 20.30 uur in Het Klooster.
  • Theaterlessen aan jonge kinderen (groep 1 t/m 4) op zaterdag van 10.00 – 11.30 uur in Het Klooster (kennismaken met theater: 2 x 5 weken per cursusjaar).
  • Theaterworkshops in het PO en VO op nader te bepalen dagdelen.

 

Sollicitaties (motivatiebrief en cv) graag vóór 6 mei 2019 mailen aan Judith Oussoren, hoofd kunsteducatie bij Het Klooster: joussoren@kloosterwoerden.nl

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 16 mei 2019.

 

Voor nadere informatie kunt u t/m 18 april telefonisch contact opnemen via 0348-423066.

www.kloosterwoerden.nl