Performance training

Wil jij je graag goed voorbereiden zijn op een auditie en/of jezelf goed presenteren?! Dan is deze performance training voor jou! 

Cursus omschrijving

In deze cursus gaan we aan de slag met hoe je je kan voorbereiden op een auditie. Je leert wat er allemaal komt kijken bij een auditie. Hoe val je op bij een auditie? Wat is je kracht en waar moet je nog aan werken? Meer willen leren hoe je overkomt in een auditie of in het werkveld? Je leert hoe je je kracht kunt inzetten om een positieve indruk achter te laten want die eerste indruk gebeurt maar één keer. 

Ook werken we aan andere facetten die komen kijken bij het starten van een professionele carrière zoals: het gebruik van social media (foto/video), het opstellen van een portfolio, maken van een cv en hoe bouw je je netwerk op.
Daarnaast werken we aan het ontwikkelen van je eigen persoonlijkheid, wie jij bent als performer en hoe je jezelf presenteert.

Tijdens de cursus gaan we ook fysiek aan de slag met dans, presentatie, uitstraling en het maken van je eigen video.
Na dit eerste blok van trainingen weet jij hoe je een portfolio kan opbouwen en weet hoe je zelfverzekerder naar een auditie kan gaan. En nog veel meer! 

De cursus is bedoeld voor cursisten vanaf 12 jaar die auditie willen doen voor een voor- en/of vak- opleiding als performer of misschien wel het laatste zetje nodig hebben om die auditie te gaan doen. Ook zijn trainingen een goede basis als je al in het werkveld zit en meer ins & outs wil leren. 

Het is een vereiste dat je dans-, toneel- of musicallessen volgt of gevolgd hebt. 

Locatie:
28 februari en 6 maart: toneelzolder
13 en 20 maart: popkelder
27 maart en 3 april: bibliotheek

Cursus informatie

Lesdag Woensdag
Lestijd 20.00-21.30 uur
Start 28 februari 2024
Aantal lessen 6
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Performance training Wo 28 feb. 2024 (20.00-21.30 uur) tot 21 jaar € 120,- (2 termijnen van € 60)
Performance training Wo 28 feb. 2024 (20.00-21.30 uur) vanaf 21 jaar € 160,- (2 termijnen van € 80)
Geen video gevonden.

Sharona Raghoenandan

  • Docent Dans