Urban Pop 12 t/m 18 jaar 

!!NIEUW!!

Cursus omschrijving

In de nieuwe cursus Urban Pop maak je kennis met verschillende dansstijlen die gecombineerd worden met performen. Je leert de techniek van verschillende dansstijlen zoals jazz, show, commercial en hip hop. Maar gaat ook aan de slag met de emoties die je kan vertellen in een dans, de kracht die je nodig hebt om te dansen, de dynamische energie die een dans interessant maakt en de flow die de urban dansstijlen typeert. Vooral aan het “hoe presenteer je jezelf op een podium” gaan we werken. Daar komt ook een stukje persoonlijke ontwikkeling bij kijken.  
Iedereen is welkom, ongeacht welke dansachtergrond of ervaring je hebt. Wil je lekker dansen, kennismaken met verschillende stijlen, meer leren op het gebied van dans en ook gewoon plezier hebben? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!  
Er wordt tijdens de lessen ook toegewerkt naar de danspresentaties op zaterdag 1 juli 2023 in het Theater.  

Deze cursus wordt verzorgd door Sharona Raghoenandan, afgestudeerd aan het Albeda Dans College in de richting Uitvoerend Dans. Na haar opleiding heeft ze veel ervaring opgedaan, zowel als danseres als ook als choreograaf. Ze werkt als dansdocente en choreografe aan verschillende dansscholen in Nederland.

Kledingvoorschrift 
Kleding: legging of sportbroek met een t-shirt of hemdje 
Schoenen: danssneakers of gymschoenen met een harde zool 

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen van meer dan 10 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musical cursus van meer dan 10 lessen volgen bij Het Klooster! De korting wordt gegeven op het laagste tarief. 

 

Cursus informatie

Lesdag Vrijdag
Lestijd 16.30-17.30 uur
Start 2 september 2022
Aantal lessen 34
Leeftijd 12 t/m 18 jaar
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Urban Pop Vr 2 sep. 2022 (16.30-17.30 uur) € 320,- (10 termijnen van € 32)
Geen video gevonden.

Sharona Raghoenandan

  • Docent Dans