Jubileumproject “De Boogmaker” Méér Muziek in de Klas / Woerden 650

In 2022 vieren we het feit dat álle Woerdense basisscholen zijn aangesloten bij “Méér Muziek in de Klas” waardoor álle kinderen muzieklessen en projecten krijgen, verzorgd door muziekvakdocenten van Het Klooster.
In 2022 vieren we ook dat Woerden 650 jaar stadsrechten heeft.

Twee feestelijke aanleidingen voor een heel bijzonder jubileumproject.

Alle kinderen uit groep 5 t/m 8 van alle Woerdense basisscholen nodigen we uit om deel te nemen aan de spectaculaire muziektheatervoorstelling “De Boogmaker”.
Deze voorstelling, waarin naast de basisschoolleerlingen meer dan 50 acteurs/dansers/zangers/musici hun opwachting maken, zal in het weekend van 14/15/16 oktober 6x te zien zijn in een speciale theatertent op het Exercitieveld in Woerden voor ca. 600 toeschouwers per voorstelling.


Doe jij ook mee?

Meld je dan z.s.m. aan, maar in ieder geval vóór 1 oktober a.s.! Wees er snel bij, want er kunnen maar max. 50 kinderen meedoen per voorstellingsdag!

> Naar aanmelden

 


Alle informatie even overzichtelijk op een rijtje:

Voor wie?

Alle kinderen uit groep 5 t/m 8 van alle basisscholen in de gemeente Woerden. (dus ook in Harmelen, Kamerik en Zegveld!)

Wat?

Deelname aan de muziektheatervoorstelling “De Boogmaker” op zaterdag 15 oktober of zondag 16 oktober. Een unieke kans om een spectaculaire muziektheatervoorstelling mee te maken van achter de schermen, op het toneel en in het publiek. Dit vergeet je je hele leven niet meer!

Wanneer oefenen?

We gaan 2 keer oefenen: op woensdag 5 en woensdag 12 oktober tussen 15.00 en 17.00 uur in Het Klooster in Woerden.

Wanneer optreden?

Je gaat optreden op zaterdag 15 oktober óf zondag 16 oktober. Je wordt op één van deze twee dagen ingeroosterd en moet dan van 13.00 – 16.30 uur en van 19.00 – 21.30 uur aanwezig zijn in de grote Theatertent op het Exercitieveld in Woerden. Bij je aanmelding kun je aangeven op welke datum je beschikbaar bent. Op beide dagen spelen we 2 voorstellingen: om 15.00 en 20.00 uur.

Voorbereiding?

Jullie gaan 3 liedjes uit de voorstelling instuderen.Je krijgt van tevoren de muziek en de tekst per mail toegestuurd, maar we gaan het met jullie samen oefenen op 5 en 12 oktober.

Kleding?

Na aanmelding zullen de kledinginstructies voor de kinderen bekend gemaakt worden. Dit zal eenvoudige basiskleding betreffen.

Publiek?

Uiteraard zijn familieleden, vrienden en bekenden van harte welkom om bij de voorstelling te komen kijken. Zij kunnen hiervoor een kaartje kopen à € 18 / 15 euro via > naar tickets

Kosten?

Aan deelname aan dit unieke project zijn geen kosten verbonden.

Verdere info?

Kijk voor meer info over “De Boogmaker” op > Voorstelling De Boogmaker

 


Doe jij ook mee?

Meld je dan z.s.m. aan, maar in ieder geval vóór 1 oktober a.s.! Wees er snel bij, want er kunnen maar max. 50 kinderen meedoen per voorstellingsdag!

> Naar aanmelden