Muziek na School: Blokfluit (voor kinderen uit groep 1 & 2)

Muziek na Schoolcursussen (6 lessen) in Snel & Polanen/Waterrijk:

Cursus omschrijving

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’.  Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden graag voor 20 februari.

Doe ook mee met deze leuke blokfluitcursus! In 6 lessen leer je van Wouter van den Broek (docent bij Het Klooster) de basis van het blokfluitspelen. Op een houten instrument, speciaal gemaakt voor kleine kindervingers, ga je van alles leren over blazen, maar ook hoog/laag spelen, snel/langzaam en misschien zelfs wel hard/zacht. We doen leuke spelletjes en je leert een heleboel liedjes die je alleen en met elkaar kunt spelen. Geef je dus snel op!

Extra kosten: € 10 borg voor de blokfluit, voor de eerste les over te maken via een betaalverzoek en na correct inleveren van het instrument op de laatste les weer retour op uw bankrekening.

Cursus informatie

Lesdag vrijdag 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 14/4 & 21/4
Lestijd 14.30 - 15.15 uur
Locatie Margriet (speellokaal)
Meekijken ouders het laatste kwartier van de laatste les
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
MnS Blokfluit Vrijdag 10 mrt. 20232 (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48)
Geen video gevonden.

Wouter van den Broek

  • Docent hobo