Muziek na School: Clarino (voor kinderen uit groep 3 & 4)

Muziek na Schoolcursussen (6 lessen) in Snel & Polanen/Waterrijk:

Cursus omschrijving

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’.  Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden graag voor 20 februari.

De clarino is een heel bijzonder instrument: het is een kleine klarinet die iedereen kan leren spelen! In 6 lessen leer je van Jolanda de Koff, klarinetdocente van Het Klooster, hoe je een mooi geluid uit dit instrument krijgt. Samen gaan we leuke liedjes spelen en noten leren lezen zodat we de laatste les een geweldig optreden kunnen geven. Schrijf je snel in, dan gaan we samen muziek maken!

Extra kosten: € 10 borg voor de clarino, voor de eerste les over te maken via een betaalverzoek en na correct inleveren van het instrument op de laatste les weer retour op uw bankrekening.

 

 

Cursus informatie

Lesdag vrijdag 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 14/4 & 21/4
Lestijd 14.30 - 15.15 uur
Locatie Andersenschool (klas- of speellokaal)
Meekijken ouders het laatste kwartier van de laatste les
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
MnS Clarino Vrijdag 10 mrt. 2023 (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48)
Geen video gevonden.

Jolanda de Koff

  • Docent Klarinet