Muziek na School: Flierefluiten (voor kinderen uit groep 3 & 4)

Cursus omschrijving

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’.  Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden kan tot 13 oktober.

De flierefluit is een kunststof dwarsfluit die door zijn lengte en gewicht zeer geschikt is voor jonge kinderen. In 6 lessen leer je van Marion Schopman, dwarsfluitdocente bij Het Klooster, een hele berg liedjes spelen, eerst op de kop en daarna op de hele flierefluit. Elke week mailt Marion de nieuwe liedjes en krijg je een handig ik-oefen-weer-blad mee naar huis. Je weet dan precies wat je kunt oefenen. Doe je mee?

Extra kosten: € 10 borg voor de flierefluit, voor de eerste les over te maken via een betaalverzoek en na correct inleveren van het instrument op de laatste les weer retour op uw bankrekening.

Cursus informatie

Lesdag dinsdag 24/10, 31/10, 7/11, 14/11, 21/11 & 28/11
Lestijd 14.30 - 15.15 uur
Aantal lessen 6
Locatie Regenboog (speellokaal
Meekijken ouders de hele laatste les
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
MnS: Flierefluiten Di 24 okt. (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48)
Geen video gevonden.

Marion Schopman

  • Docent muziek/dwarsfluit