Muziek na School Flierefluiten

(voor kinderen uit groep 3 en 4)

Cursus omschrijving

De flierefluit is een kleinere, kunststof dwarsfluit, die door zijn lengte en gewicht zeer geschikt is voor jonge kinderen. In zes lessen leer je van Marion Schopman, dwarsfluitdocente van Het Klooster, op je gehoor een hele berg liedjes spelen. Eerst op de kop en daarna op de hele flierefluit. In de laatste les laten we ouders en andere belangstellenden zien en horen wat je geleerd hebt. Naast een cd of usb-stick met alle liedjes, krijg je ook elke week een handig werkblad mee naar huis, zodat je precies weet wat je kunt oefenen. Doe je mee?
Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’.  Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden.
Aanmelden graag voor 14 september.

Extra kosten: € 10 borg voor de flierefluit, contant te betalen op de 1e les en retour bij het inleveren op de laatste les.

 

Cursus informatie

Lesdag dinsdag 22/9, 29/9, 6/10, 13/10, 27/10 & 3/11
Lestijd 14.30 - 15.15 uur
Locatie KBS de Regenboog (speellokaal)
Meekijken ouders vanwege Covid-19 zal er de laatste les een filmpje worden gemaakt
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Muziek na School Flierefluiten Di 22 sep. 2020 (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48,-)
Geen video gevonden.

Marion Schopman

  • Docent muziek/dwarsfluit