Muziek na School: Gitaar (voor kinderen uit groep 5 t/m 8)

Cursus omschrijving

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’.  Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt.

Aanmelden:
Graag bij het inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden.
Aanmelden voor deze cursus kan tot maandag 12 februari 2024.

Al eeuwen geleden werd de gitaar bespeeld als begeleidingsinstrument bij rondreizende troubadours. Tot op de dag van vandaag zie je de gitaar vaak in een hoes op de rug van mensen die onderweg zijn, en hoor je het instrument vaak als begeleidingsinstrument in popliedjes.

Ben je benieuwd naar de gitaar en wil jij in 6 weken leren hoe je dit blaasinstrument bespeelt? Gitaardocent Ireen Thomas komt naar jullie toe en gaat graag met jullie aan de slag op dit stoere en mooie instrument. Tijdens de 1ste les krijg je een gitaar van Het Klooster mee naar huis die je voor de hele periode mag gebruiken!

Doe jij ook mee?

Extra kosten: € 20 borg voor de gitaar, voor de eerste les over te maken via een betaalverzoek en na correct inleveren van het instrument op de laatste les weer retour op uw bankrekening.

 

Cursus informatie

Lesdag Donderdag: 29/2, 7/3, 14/3, 21/3, 28/3, 4/4 2024
Lestijd 14.30 – 15.15 uur
Aantal lessen 6
Locatie De Andersenschool
Meekijken ouders het laatste kwartier van les 6
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
MnS: Gitaar Do 29 feb. (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48)
Geen video gevonden.

Ireen Thomas

  • Docent luit/gitaar