Muziek na School: Gitaar (voor kinderen van groep 5 t/m 8)

Muziek na Schoolcursussen (6 lessen) in Snel & Polanen/Waterrijk:

Cursus omschrijving

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’.  Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden graag voor 20 februari.

Met een gitaar kun je veel: een liedje spelen maar ook jezelf begeleiden. In deze cursus, gegeven door Ireen Thomas (gitaardocent bij Het Klooster), leer je hier alles over: hoe de snaren heten, in welk hokje je je vinger moet zetten voor een hogere of lagere toon, maar ook hoe je alle noten van een liedje speelt met je rechterhand; of juist alleen de akkoorden. Je krijgt het instrument mee, zodat je thuis kunt oefenen. Doe mee, dan speel jij straks misschien ook wel in een band!

Extra kosten: € 20 borg voor de gitaar, voor de eerste les over te maken via een betaalverzoek en na correct inleveren van het instrument op de laatste les weer retour op uw bankrekening.

 

Cursus informatie

Lesdag donderdag 9/3, 16/3, 23/3, 30/3, 6/4 & 13/4
Lestijd 14.30 - 15.15 uur
Locatie Regenboog (speellokaal)
Meekijken ouders het laatste kwartier van de laatste les
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
MnS Gitaar Donderdag 9 mrt. (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48)
Geen video gevonden.

Ireen Thomas

  • Docent luit/gitaar