Muziek na School: Koper (voor kinderen van groep 5 t/m 8)

Muziek na School cursussen (6 lessen) in Snel & Polanen/Waterrijk

Cursus omschrijving

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’.  Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden graag voor 17 oktober.

De trompet en de trombone noemen we koperen blaasinstrumenten. Bijna iedereen weet hoe ze er uitzien, maar meestal niet hoe je er geluid uit krijgt. In de eerste les leer je dit van Marije Korenromp (koperdocent bij Het Klooster) en krijg je een trompet mee naar huis om te oefenen. 
De volgende lessen leer je liedjes spelen en noten lezen.
In de tweede helft van de cursus proberen we de trombone uit. Ook deze mag je thuis laten zien en horen. Aan het eind van de cursus kies je welk instrument je het leukste vindt en geven we een afsluitend concert.
Extra kosten: € 20 borg voor de trompet of trombone, voor de eerste les over te maken via een betaalverzoek en na correct inleveren op de laatste les weer retour op uw bankrekening.

 

Cursus informatie

Ledag donderdag 3/11, 10/11, 17/11, 24/11, 1/12 & 8/12
Lestijd 14.30 – 15.15 uur
Locatie Andersen (speellokaal)
Docent Marije Korenromp
Meekijken ouders is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
MnS Koper Donderdag 3 nov. 2022 (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48)
Geen video gevonden.

Marije Korenromp

  • Muziekdocent Koper