Muziek na School: Panfluit (voor kinderen uit groep 3 & 4)

Cursus omschrijving

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’.  Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt.

Aanmelden:
Graag bij het inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden.
Aanmelden voor deze cursus kan tot maandag 12 februari 2024.

De panfluit is een instrument met een lange historie. Het instrument bestond al in de 5e eeuw voor Christus. Het heeft warme, lage tonen en vrolijke hoge tonen. Dit maakt de panfluit geschikt voor allerlei soorten muziek: klassieke muziek, wereldmuziek en lichte muziek. 

Ben je benieuwd naar de panfluit en wil jij in 6 weken leren hoe je dit blaasinstrument bespeelt? panfluitdocent Aniek van Dam komt naar jullie toe en gaat graag met jullie aan de slag op dit stoere en mooie instrument. Tijdens de 1ste les krijg je een panfluit van Het Klooster mee naar huis die je voor de hele periode mag gebruiken!

Doe jij ook mee?

Extra kosten: € 10 borg voor de panfluit, voor de eerste les over te maken via een betaalverzoek en na correct inleveren van het instrument op de laatste les weer retour op uw bankrekening.

 

Cursus informatie

Lesdag Maandag: 26/2, 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 8/4 2024
Lestijd 14.30 – 15.15 uur
Aantal lessen 6
locatie De Margrietschool
Meekijken ouders het laatste kwartier van les 6
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
MnS: Panfluit Ma 26 feb. (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48)
Geen video gevonden.

Aniek van Dam

  • Docent panfluit