Muziek na School: Saxofoon (voor kinderen van groep 5 t/m 8)

Muziek na School cursussen (6 lessen) in Snel & Polanen/Waterrijk

Cursus omschrijving

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’.  Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden graag voor 17 oktober.

Met de saxofoon kun je alle kanten op omdat dit populaire blaasinstrument in alle stijlen past. Onder leiding van Casper Dik, saxofoondocent bij Het Klooster, leer je de eerste stappen bij het bespelen van dit mooie instrument. We beginnen natuurlijk met een goed geluid uit je saxofoon krijgen. Daarna spelen we al snel verschillende liedjes. Het instrument krijg je mee naar huis zodat je ook daar kunt laten zien en horen wat je op de les hebt geleerd.
Extra kosten: € 20 borg voor de saxofoon, voor de eerste les over te maken via een betaalverzoek en na correct inleveren op de laatste les weer retour op uw bankrekening.

Cursus informatie

Lesdag maandag 31/10, 7/11, 14/11, 21/11, 28/11 & 12/12
Lestijd 14.30 – 15.15 uur
Locatie Margriet (speellokaal)
Docent Casper Dik
Meekijken ouders is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
MnS Saxofoon Maandag 31 okt. 2022 (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48)
Geen video gevonden.

Casper Dik

  • Docent saxofoon