Muziek na School Saxofoon

(voor kinderen van groep 5 t/m 8)

Cursus omschrijving

Met de saxofoon kun je alle kanten op omdat dit populaire blaasinstrument in alle stijlen past. Onder leiding van Casper Dik, saxofoondocent bij Het Klooster, leer je de eerste stappen bij het bespelen van dit mooie instrument. We beginnen natuurlijk met een goed geluid uit je saxofoon krijgen. Daarna spelen we al snel verschillende liedjes. Het instrument krijg je mee naar huis zodat je ook daar kunt laten zien en horen wat je op de les hebt geleerd.
Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’.  Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden.
Aanmelden graag voor 14 september.

Extra kosten: €20,- borg voor de saxofoon, contant te betalen op de 1e les en retour bij het inleveren op de laatste les.

 

Cursus informatie

Lesdag maandag 21/9, 28/9, 5/10, 12/10, 26/10 & 2/11
Lestijd 14.30 – 15.15 uur
Locatie KBS de Regenboog (speellokaal)
Meekijken ouders vanwege Covid-19 zal er de laatste les een filmpje worden gemaakt
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Muziek na School Saxofoon Ma 21 sept. 2020 (14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48,-)
Geen video gevonden.

Casper Dik

  • Docent saxofoon