Muziek na School: Viool (voor kinderen van groep 5 t/m 8)

Cursus omschrijving

Het Klooster verzorgt in samenwerking met de Margrietschool, De Regenboog en de Andersenschool een speciaal naschools aanbod onder de naam ‘Muziek na School’.  Kinderen van deze basisscholen kunnen zich voor deze cursussen aanmelden, ook als deze niet op de eigen locatie plaatsvindt. Graag bij inschrijven via de website van Het Klooster bij ‘opmerkingen’ op het formulier de naam van de school en de groep van uw zoon/dochter vermelden. Aanmelden kan tot 13 oktober.

Viool spelen is leuk! Met je vingers en de strijkstok kun je op de vier snaren van het instrument al snel een liedje spelen. Sacha Paredes (viooldocent bij Het Klooster) leert je in 6 lessen bovendien welke tools er zijn om met elkaar te ‘praten’ door middel van dit mooie instrument. Je mag de viool mee naar huis nemen om alles wat je in de les geleerd hebt ook daar te laten horen!

Extra kosten: € 20 borg voor de viool, voor de eerste les over te maken via een betaalverzoek en na correct inleveren van het instrument op de laatste les weer retour op uw bankrekening.

 

 

Cursus informatie

Ledag maandag 30/10, 6/11, 13/11, 20/11, 27/11 & 4/12
Lestijd 14.30 – 15.15 uur
Aantal lessen 6
Locatie Margriet (speellokaal)
Meekijken ouders het laatste kwartier van les 6
Lesgeld €48,- (inclusief lesmateriaal en gebruik instrument)
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
MnS: Viool Ma 30 okt. ( 14.30-15.15 uur) € 48,- (1 termijn van € 48)
Geen video gevonden.

Sacha Paredes Sánchez

  • Docent Viool