Muziekproductie

Vervolgcursus van 15 lessen 

Cursus omschrijving

Je kunt er niet omheen, muziek maken we tegenwoordig niet alleen op een instrument, maar ook op de computer. En dat biedt prachtige kansen! In oktober 2019 opent daarom onder Het Klooster een nieuwe ruimte voor ‘Digital Art’: De Kelder.

In deze cursus ga je op ontdekkingstocht in de wereld van het digitaal muziek maken, oftewel muziekproductie. Op de computer, je tablet of zelfs op je telefoon zijn er talloze muziekapps.
Aan de hand van programma’s als Garageband, Ableton Live en Fruity Loops leer je werken met verschillende digitale instrumenten, loops en het opnemen en bewerken hiervan.

Door verschillende opdrachten word je niet alleen handig met de programma’s, maar leer je ook veel over ritme, akkoorden, stijlen en de structuur van een nummer. Ook het opnemen van je stem of een echt instrument komt aan bod. 

Door het luisteren naar elkaars producties krijg je feedback, inspiratie en tips & tricks van mede-producers. Er is altijd ruimte om te werken aan jouw eigen doelen.

In deze cursus kun je gebruik maken van computers en apparatuur van Het Klooster, maar je kunt natuurlijk ook je eigen laptop meenemen, zodat je thuis verder kunt werken aan je producties.

Neem voor meer informatie hierover contact op met docent en coördinator Bram Knol: info@kloosterwoerden.nl 

Cursus informatie

Lesdag Maandag
Lestijd 19.00-20.00 uur
Start 27 januari 2020
Aantal lessen 15
Leeftijd Jongeren / Volwassenen
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Muziekproductie Ma 27 jan. 2020 (19.00-20.00 uur) tot 21 jaar € 135,- (3 termijnen van € 45)
Muziekproductie Ma 27 jan. 2020 (19.00-20.00 uur) vanaf 21 jaar € 147,- (3 termijnen van € 49)
Geen video gevonden.

Bram Knol

  • Docent drums en muziekproductie