Uniek galaconcert in Het Klooster

Op woensdag 13 juni a.s. vindt om 20.00 uur een uniek galaconcert plaats in Het Klooster.

Het concert wordt verzorgd door de jonge getalenteerde musici uit het regionale talentenprogramma Talent XL Muziek van Het Klooster. De beste, mooiste en indrukwekkendste werken van het afgelopen seizoen worden tijdens Night of Talent 2018 uitgevoerd.

Op het programma:

  • Alle winnaars van de Vriendenprijs zingen
  • Alle mooiste, leukste en spetterendse onderdelen van het afgelopen seizoen
  • 2 gezamenlijke nummers met bijna alle Talent XL’ers speciaal voor deze avond gearrangeerd door Harm van Sleen
  • Mooi arrangement van 2 Shostakovich walsen door Casper Dik
  • Een eigen nummer van Kjell Jacobson
  • Een eigen werk van Kees de Dreu

Talent XL Muziek
Talent XL Muziek biedt de meest gevorderde en meest getalenteerde amateurmusici uit de regio extra stimulansen en ontwikkelingsmogelijkheden. Jaarlijks kunnen maximaal drie deelnemers uit Talent XL in aanmerking komen voor een Vriendenprijs, een beurs van € 500, beschikbaar gesteld door de Vereniging Vrienden van Het Klooster, voor het volgen van extra individuele instrumentale of zanglessen bij een gastdocent (bijvoorbeeld een conservatorium-docent). De Vriendenprijswinnaars zijn tijdens Night of Talent 2018 te horen.

Kaartverkoop
Kaarten kopen voor de Night of Talent 2018 kan 24/7 op de website kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348-423066 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.