Oproep juniorcast van de Historische Spelen Woerden 2022

Elke drie jaar voert de Stichting Historische Spelen Woerden een groots muzikaal theaterspektakel op. Deze voorstellingen over een periode uit de geschiedenis van Woerden worden uitgevoerd door spelers en vrijwilligers uit Woerden en omstreken. Zij worden hierbij begeleid door een artistiek team van Het Klooster. Het is geen toeval dat de vijfde editie van de Historische Spelen samenvalt met het jubileumjaar van 650 jaar stad Woerden. De zes voorstellingen op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022 markeren de afsluitende week van dit jubileumjaar.

Ben jij tussen de 9 en 16 jaar oud?

Vind jij het leuk om toneel te spelen en te zingen?
Durf je dat te doen op een groot podium in een circustent?

Kom dan auditie doen voor de juniorcast van ‘De Boogmaker’.

De voorstellingen worden gespeeld in een grote circustent op het Exercitieveld in Woerden. Met hartverwarmend spel, zang en dans wordt de tijd dat Woerden van dorp naar stad ging tot leven gewekt. Het verhaal met als werktitel ‘De Boogmaker’ speelt rond 1372. De repetities zijn inmiddels begonnen, maar we zoeken nu gemotiveerde  spelers voor de juniorcast.

De auditie is op woensdag 14 september 2022 tussen 16:30-18:00 uur in Het Klooster in Woerden. We gaan dan kijken wie we geschikt vinden om mee te doen.

Geef je op via onderstaande link voor woensdag 7 september. Heb je vragen, mail naar niek.dekker@kloosterwoerden.nl

> DOE MEE: schrijf je in voor de auditie op 14 september


Belangrijke data:

Als je mee wilt doen, moet je beschikbaar zijn op de volgende repetitiemomenten:

– Zaterdag 1 oktober, zondag 2 oktober, zaterdag 8 oktober, enkele uren tussen 11:00 uur en 16:00 uur.

– Generale repetitie donderdag 13 oktober, enkele uren tussen 16:00 uur en uiterlijk 20:30 uur.
– Voorstellingsdagen 14, 15 en 16 oktober enkele uren tussen 14:00 uur en 22:00 uur.

Deze tijden zijn een grove inschatting en niet iedereen is de hele repetitietijd aanwezig. We gaan dit opsplitsen in deelrepetities. Afhankelijk van de leeftijd wordt een indeling gemaakt voor de voorstellingen.


Extra oproep:

We nodigen mensen met een beperking expliciet uit om mee te doen aan deze auditie. We willen hen graag opnemen in deze cast en hebben daarvoor ook extra begeleiding beschikbaar. Leeftijd speelt hierin geen rol van betekenis.