Popzolderfestival èn muziekfestival Nachtklooster op zaterdag 30 maart in Het Klooster.

 

Popzolderfestival

In de vroege avond, vanaf 18.00 uur, vinden op diverse podia binnen Het Klooster optredens plaats door cursisten en docenten van Het Klooster. Van musical tot hardrock en van singer-songwriters tot het Klooster Jeugdorkest. Uitgevoerd door zowel beginnende cursisten als de vergevorderde Talent XL leerlingen van Het Klooster; iedereen doet mee en is welkom. De finale van het festival wordt verzorgd door ‘d’n oude meesters 4.0’. Dit zijn de docenten van Het Klooster, zeker niet oud, maar wel een stel doorgewinterde rasmuzikanten die er reuze plezier in hebben. Zij geven om 21.00 uur het stokje door aan een geweldige line-up, geprogrammeerd door Nachtklooster.

Popzolder Festival 30 Maart 2019 – Blokkenschema

 

Stokje – Sleutel

Niet alleen het stokje wordt overgedragen maar ook de sleutel! Kult Kompagnie krijgt alweer voor de vijfde keer de sleutel van het Klooster om een onvergetelijke avond te creëren vol aanstormend talent. Door samen op te trekken en het Popzolderfestival en Nachtklooster te verbinden, bieden we Woerden een fantastisch festival vol popmuziek voor een breed publiek.

 

Nachtklooster

Ontwaak, kijk, luister, proef en laat je verrassen door Nachklooster. Het doel van Nachtklooster is het programmeren van bands en singer-songwriters die op het punt van doorbreken staan. Nachtklooster biedt hen een podium en dat is de afgelopen jaren flink gelukt! Denk aan Emil Landman, The Cool Quest, Charl Delemare, Pitou, Okke Punt, Kiki Schippers, De Dansers en Laura Sjin! Ontdek het onbekende en dompel je onder in nieuwe muziek!  

LINE-UP 2019 
//  TAPE TOY  //  Nona  //  John-Lewis Cabot  //  Janna Lagerström  //  Daniel Cane  //  Three Little Clouds  //  Letric Letric  //  The Veins  //  The Outlines

Kaarten voor Nachtklooster bestel je hier, het Popzolderfestival is gratis.