Musicalklas 12 – 18 jaar

De ideale vrijdagavond: Met elkaar zingen, dansen èn acteren! 

Cursus omschrijving

Hou je van zingen, dansen en acteren en sta je graag zelf op de planken? Doe dan mee met de Musicalklas op de vrijdagavond. Al jarenlang een beproefd concept waarin een basistraining op je eigen niveau gedurende het seizoen naadloos overgaat in het repeteren van een aansprekende musicalvoorstelling. Het einddoel is natuurlijk de voorstelling in de theaterzaal in juni!

Ben jij een multi-talent of heb je meer pijlen op je boog dan alleen maar zingen, dansen of spelen: dan nodigen wij jou uit om aan deze energieke en vrolijke cursus deel te nemen. Hard werken en toegewijd zijn aan het repetitieproces gaat goed samen met heel veel plezier hebben met elkaar en het stralen in een hele toffe voorstelling!

Je werkt in een groep met gemotiveerde én gezellige mensen toe naar de musical. Hierin krijgt iedereen zijn eigen rol, toegespitst op de talenten van elke deelnemers. Ontwikkel jezelf in zang, dans en spel en werkt met elkaar samen.

Dansdocent Caty Wijmans neemt je mee in haar theatrale en energieke choreografieën. Zangdocent Marlous Tolhuisen leert je de kneepjes van het technisch zingen én het overtuigend brengen van je zang. Speldocent en regisseur Niek Dekker helpt je in de staging en begeleidt in het spelen van je personage, samenspel en tekstbehandeling.

De lestijd is van 17:30-20:30 uur, waarin elke cast twee uur les heeft van de docenten. De jongste leeftijd heeft vooral les in de eerste twee uur, de ouderen meer in de laatste twee uur.

Je speelt je eindvoorstelling op zaterdag 22 juni 2024, zondag 23 juni 2024 óf zaterdag 6 juli 2024.

Onderdeel van deze cursus is het bezoeken van het muziekprogramma ‘Niet zeuren, maar zingen’ van Nederlands bekendste zangcoach Babette Labeij. Dit is op woensdag 15 mei 2024 om 20:15 uur in de theaterzaal van Het Klooster. Het kaartje is (met korting) verrekend in de cursusprijs.

Korting: Bij musicalcursussen van meer dan 15 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een dans- of toneelcursus van meer dan 15 lessen volgen. De korting wordt gegeven op het laagste tarief.

 

 

Cursus informatie

Lesdag Vrijdag
Lestijd 17.30-20.30 uur
Start 13 oktober 2023
Aantal lessen 30
Leeftijd 12 - 18 jaar
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Musicalklas 12-18 jaar Vr 13 okt. 2023 (17.30-20.30 uur) € 490,- (9 termijnen van € 54,44)Caty Wijmans

  • Docent dans

Niek Dekker

  • Docent theater

Daantje van den Broek

  • Docent