Zomer-Kindermusical groep 5 t/m 8

Nieuw: maak in 1 dag een mini-musical “Diep in de Zee”

Cursus omschrijving

“Diep in de zee”

Hou jij van musical? En wil je in de vakantie aan de slag op een creatieve en actieve manier?
Dan is deze workshopdag echt iets voor jou! We gaan in één dag een nieuwe mini-musical maken in het thema: “Diep in de zee”. Denk daarbij aan onderwaterscenes, dansjes met zeedieren en spetterende liedjes. De hele dag ga je werken met drie verschillende docenten die allemaal gespecialiseerd zijn in musical. Voor zang is Simone ten Brinke de docent, dansles krijg je van Caresse Donks en de toneeldocent is Niek Dekker.

We gaan de show aan het eind van de middag uitvoeren in de theaterzaal van het Klooster. Zodat iedereen kan stralen in het professionele theaterlicht, met make-up en kostuums. Iedereen is welkom van groep 5 t/m 8, waarbij we indelingen maken op leeftijd en niveau.

Vanaf 10:00 uur gaan we aan het werk, je bent welkom vanaf 9:00 uur. De eerste workshop start om 10:00 uur, waarbij je vanuit elke discipline een workshop krijgt. Aan het einde van de dag voegen we alles samen. Om 15:30 uur is onze mini-musical, waarbij iedereen thuis kan meekijken. En als de maatregelen het toelaten er zelfs wat publiek in de zaal kan zitten. Om 16:00 uur is het programma afgelopen, maar je kunt tot 17:00 uur blijven. Wij zorgen ervoor dat iedereen genoeg te eten en te drinken krijgt.

N.B. Op donderdag 22 juli is er voor dezelfde leeftijd ook een workshopdag met het thema “Sound of Music”. Je kunt je voor beide workshopdagen opgeven óf er eentje kiezen.

Kosten € 40,00, inclusief catering.

Nb als je ook op donderdag 22 juli boekt krijg je een korting van € 5,00 en betaal je voor 2 musical dagen € 75,00

Cursus informatie

Lesdag Maandag
Lestijd 10.00 tot 16.00 uur
Start 19 juli 2021
Aantal lessen 1 dag
Leeftijd groep 5 t/ 8
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Zomer-kindermusical groep 5 t/m 8 Ma 19 juli 2021 € 40,00 (1 termijn van € 40)
Geen video gevonden.

Simone ten Brinke

  • Docent zang

Caresse Donks

  • Docent theater & musical

Niek Dekker

  • Docent theater