Een hele toffe workshop die je driedubbeldik in je agenda mag zetten: het 9-koppige Broken Brass Ensemble geeft op het Popzolder Festival een uniek inkijkje in de sound van deze band: Next Level Brass!

In de workshop worden op zaterdag 28 maart (amateur)muzikanten uitgedaagd om op een nieuwe manier naar hun instrument te kijken. Samen spelen op de manier van Broken Brass geeft een enorme dosis energie en speelplezier, maar laat ook ruimte voor improvisatie en eigen inbreng. Er wordt gewerkt aan één of meerdere nummers uit het repertoire van de band; ’s avonds openen de workshopdeelnemers samen met de band het concert van Broken Brass op het Poppodium van Het Klooster.

De workshop is geschikt voor alle koper- en houtblazers, drummers en percussionisten.

Het programma van de workshops is uitdagend voor zowel jeugd als volwassenen, en wordt aangepast op het niveau van de deelnemers.

Ben je blazer en wil je weten hoe de Broken Brass-sound tot stand komt, wat er komt kijken bij deze manier van samenspel, en hoe je bijvoorbeeld effectpedalen kunt gebruiken bij een blaasinstrument? Speel je in een ritmesectie en wil je meedoen in de ‘groove’ van Broken Brass? Schrijf je dan snel in voor deze workshop!

Deelname is gratis bij aankoop van een kaartje voor het concert.

Boek je kaarten hier. 

Datum en tijd
– Zaterdag 28 maart, Het Klooster Woerden
– 15:00-17:00 Workshop  (dansstudio, begane grond)
– 18:30-20:30 Popzolder Festival met aansluitend het concert van Broken Brass Ensemble. Opening van het concert samen met de deelnemers van de workshops
– Aanmelden voor de workshop via dit formulier: https://forms.gle/z8ks2LrEKTSgXT657