Oproep: Auditie vrijdag 8 februari

 Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Tijdens de tiende editie van Theater Na de Dam op 4 mei 2019 spelen gelijktijdig meer dan honderd voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.

Na het succes van vorig jaar, maakt regisseur/ theatermaker Sanne Dorrepaal ook dit jaar een jongerenvoorstelling. De jongeren verdiepen zich samen met de theatermaker in de geschiedenis van hun stad of wijk ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en interviewen ouderen uit de buurt over hun herinneringen. Die gesprekken worden gebruikt als basis voor de voorstelling.

Oproep auditie
Wij zoeken getalenteerde jongeren (12 – 18 jaar) die het leuk vinden een voorstelling te maken o.l.v. regisseur/ theatermaker Sanne Dorrepaal.

De voorstelling wordt op 4 mei direct na de herdenking gespeeld. Het thema is de tweede wereldoorlog.
Heb jij een passie voor toneelspelen? Ben je geïnteresseerd in geschiedenis en dan met name de tweede wereldoorlog? Lijkt het je leuk om voorstelling te maken samen met een regisseur/ theatermaker? Dan is dit project misschien iets voor jou!

 

We repeteren op 9 & 10 maart, 7 april, 14 april. En op 29, 30, april & 2, 3, 4 mei (let op dit is de meivakantie!). Er wordt gewerkt van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur.  

 

Meld je aan voor de auditie op vrijdag 8 februari, om 16.15 uur via info@kloosterwoerden.nl! 

 

Kijk voor meer informatie over Theater na de Dam op: theaternadedam.nl/