De ruimtes van Het Klooster zijn te huur voor particulieren, bedrijven, instellingen en organisaties. Er kunnen onder meer bedrijfspresentaties, workshops, besloten theater- en filmvoorstellingen, recepties en lezingen plaatsvinden.

Organiseert u een bijeenkomst en wilt u gebruik maken van een professionele licht- en geluidsinstallatie? De theaterzaal van Het Klooster is hiervoor uitermate geschikt. Daarnaast beschikt Het Klooster over een kapelzaal, muziekzaal, theaterzolder, balletzaal en verschillende ruimtes om in te vergaderen. In onze foyer kunt u met uw gasten, aansluitend aan uw activiteit, een drankje drinken. De wensen en ideeën, die u daarbij heeft, stemmen wij graag persoonlijk met u af.

Ligging & bereikbaarheid

Met een parkeergarage op loopafstand, een parkeerplaats naast het gebouw en het NS station Woerden op loopafstand is Het Klooster een goed bereikbare locatie. Uniek hierbij is dat u omringd wordt door kunst en cultuur, de inspiratie is voelbaar in het gebouw

Wilt u weten wat Het Klooster voor u kan betekenen? We geven u graag een rondleiding langs onze mooie ruimtes en nemen graag alle mogelijkheden persoonlijk met u door.

> Bekijk de ruimtes en mogelijkheden

Voor vragen over beschikbaarheid, mogelijkheden en prijzen kunt u ons bereiken op nummer 0348-423066 of via het emailadres verhuur@kloosterwoerden.nl


Wilt u een ruimte huren?

Laat ons weten in welke ruimte u geïnteresseerd ben en geef uw wensen aan via dit formulier:

> Naar ruimte huren – aanvraagformulier