Dansproductie groep 7/8

Maak een unieke dansvoorstelling!

Cursus omschrijving

Binnen de 34 lessen van de Dansproductie werken we toe naar verschillende korte dansvoorstellingen waarin diverse stijlen aan bod komen. In de Dansproductie maken we een combinatie van verschillen-de dansstijlen waaronder modern en urban.
Bij moderne dans besteden we veel aandacht aan techniek en het leggen van emotie in de dans. Bij Urban (o.a. streetdance, hiphop) ligt het accent op kracht, energie en flow. Door te werken aan tech-niek, maar ook juist aan inleving, interpretatie en presentatie gaat dit verder dan een gewone dansles. Je leert een verhaal te vertellen met dans.

De dansproductie is speciaal voor cursisten met bovengemiddelde ambitie en nieuwsgierigheid. We vragen van alle deelnemers een actieve en betrokken houding. Deelname is op uitnodiging van de docent, voor cursisten die hiernaast ook nog een andere dans- of musicalcursus volgen.
Dansdocente en choreografe Caty Wijmans die de cursus verzorgt is ook zelf nog actief als danser in verschillende dansstijlen.
Presentaties in het Theater: vrijdag 2 april 2021 en zaterdag 3 juli 2021

Kledingvoorschrift
Kleding: legging of sportbroek met een t-shirt of hemdje
Schoenen: danssneakers of gymschoenen met een harde zool

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen van meer dan 10 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musicalcursus van meer dan 10 lessen volgen bij Het Kloos-ter! De korting wordt gegeven op het laagste tarief.

 

Cursus informatie

Lesdag Maandag
Lestijd 16.30-17.30 uur
Start 7 september 2020
Aantal lessen 34
Leeftijd Groep 7/8
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Dansproductie groep 7/8 Ma 7 sep. 2020 (16.30-17.30 uur) € 300,- (10 termijnen van € 30)

Caty Wijmans

  • Docent dans