Dansproductie Modern/Urban groep 6/7/8

Maak een unieke dansvoorstelling!

Cursus omschrijving

Binnen de 34 lessen van de Dansproductie Modern/Urban werken we toe naar verschillende korte dansvoorstellingen waarin diverse stijlen aan bod komen.
Bij moderne dans besteden we veel aandacht aan techniek en het leggen van emotie in de dans. Bij Urban (o.a. streetdance, hiphop)  ligt het accent op kracht, energie en flow. Door te werken aan techniek, maar ook juist aan inleving, interpretatie en presentatie gaat dit verder dan een gewone dansles. Je leert een verhaal te vertellen met dans.
Iedereen is welkom ongeacht welke dansachtergrond of ervaring je hebt. Het project wordt namelijk gemaakt op de talenten van de cursisten zelf. Wel vragen we van alle deelnemers een actieve en betrokken houding.
Dansdocente en choreografe Caty Wijmans die de cursus verzorgt is ook zelf nog actief als danser in verschillende dansstijlen.
Wil je lekker dansen, ervaring op doen in verschillende stijlen en er ook nog mee op het podium staan, dan is deze cursus echt iets voor jou!
Presentaties in het Theater: woensdag 13 februari 2019 en zaterdag 29 juni 2019

Kledingvoorschrift
Kleding: legging of sportbroek met een t-shirt of hemdje
Schoenen: danssneakers of gymschoenen met een harde zool

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musicalcursus volgen bij Het Klooster!


Cursus informatie

Lesdag Vrijdag
Lestijd 16.45-17.45 uur
Start 7 september 2018
Aantal lessen 34
Leeftijd Groep 6/7/8
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Dansproductie Modern/Urban groep 6/7/8 Vr 7 sep. 2018 (16.45-17.45 uur) € 280,- (10 termijnen van € 28)

Caty Wijmans

  • Docent dans